» indoor in groningen
Afgelopen zaterdag 26 januari heb ik een indoorwedstrijd in groningen gehad.

Voor de uitslagen kijk maar op www.siag.nl hieronder een stukje uit de krant.


 

KAMPEN - Atleet Peter Tichelaar (Isala) is bij het Nederlands kampioenschap indoor tweede geworden op het onderdeel kogelstoten voor A-junioren.
In Groningen wierp hij een afstand van 15,54 meter, waarmee hij zijn eigen Kamper record met 29 centimeter aanscherpte.

Isala kan terugblikken op een geslaagd toernooi, waar behalve de zilveren medaille nog negen podiumplaatsen in het verschiet lagen. Deze werden in andere categorieën verdiend tijdens de Open Noordelijke kampioenschappen. Bovendien sneuvelden er dertien Kamper records. Zo verbeterde A-junior Suzanne de Sévrèn Jacquet de tijd op de 60 meter horden (9,04 seconden) en kwam ze met de kogel tot 11,15 meter. Gejanne Lussenburg zette nieuwe records op haar naam bij het hoogspringen (1,59 m.), 60 meter (8,44 sec) en verspringen (5,11 m.). De laatste twee - oude - records dateerden al uit de jaren tachtig.

Bij de noordelijke titelstrijd zegevierde Stephanie Beuling (B-junior) op de 400 meter en werd ze tweede op de 200 meter. Didier Nibbering finishte als tweede op de 400 meter in 53.79 sec., een record. Michelle Bruins (C) is recordhouder onderdeel hoogspringen (1,55 m.) en Michelle van der Meer op de 600 meter (1.44,20 min). Suzanne de Roo (D) liep een nieuwe hordentijd (8,67 sec). Records en/of ereplaatsen bij de pupillen kwamen op naam van Mark van de Meulen, Chris Fidder, Jessy Tybout, Richard Meuleman en Suzanne Boone.

[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Asics

Pepsi

tijd voor sport

1krunaway

atletiek jouwpagina

buienradar

  • Buienradar.nl

uitslagen

  • Uitslagen.nl

Copyright 2002-2018