» gelderse overijsselse kamioenschappen
GOK 2008-2009 De eerste cross voor mij in Epe heb ik niet goed gelopen was er niet helemaal bij maar de 2e cross in Harderwijk ben ik wat beter gaan lopen hier werd ik derde op 1 sec van de nummer 2 de 3e cross voor mij is op 10 januari ik heb er erg veel zin in Deze cross is dus uitgevallen . De Laatste Cross was vandaag in Heerde 14 februari tevens was dit de open GOK. Ik had een redelijk goede start na ongeveer een kilometer lag ik 4e ik ging versnellen en lag toen 2e deze plek heb ik niet meer uit handen gegeven.
hieronder een aantal foto's van alle isala 96 pupillen
14-02-2009

2007/2008
De gelderse overijsselse cross kampioenschappen gaan over 4 crossen door gelderland en overijssel de eerste cross was 03 november 2007 in dronten aangezien ik s'morgens eerst clubkampioenschappen had bij judo kwam ik al moe aan maar het was mijn eerste cross dus ik wilde wel mee doen misschien had ik dat beter niet kunnen doen want ik kwam huilend over de finish als 10e. De 2e cross was in december in apeldoorn daar had ik veel zin in en daar werd ik 5e wat een verbetering. de 3e cross in epe was tevens een aparte wedstrijd voor het gelders/overijssels kampioenschap dus daar wilde ik wel een podium plaats halen ik werd daar 2e. De laatste cross was in Aalten op 09 februari als over het hele klassement nog op het podium wilde komen moest ik in ieder geval 2e worden en dan moest een andere jongentje achter mij finishen en gelukkig had ik op het laatst nog genoeg over op de laatste 200 meter lag ik nog 6e maar mijn eindsprint was goed en daardoor werd ik toch nog 2e achter mij kwam mitchell uit apeldoorn en daarna ruben uit aalten dus was ik toch ook nog 2e over het hele klassement wel samen met nummer 3 en 4 want die hadden ook 9 punten maar omdat ik in de laatste cross 2e was werd ik ook 2e overal.
av isala foto's gok crossen

dit is een link naar een foto album
Zaterdag 12 januari ben ik 2e geworden bij de kampioenschappen cross van gelderland en overijssel. het was een vet gaaf parcours allemaal zand bossen en heuvels echt gaaf.
[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Asics

Pepsi

tijd voor sport

1krunaway

atletiek jouwpagina

buienradar

  • Buienradar.nl

uitslagen

  • Uitslagen.nl

Copyright 2002-2019